Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-online.net


  Online paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber, zoals beloofd zet ik een getuigenis voor je neer want je hebt mij super geholpen. Met je reading en pendel die je altijd er bij neemt mijn dank en tot later.




Ervaring van ano met paragnost Amber   Ervaring van ano met paragnost Amber   Ervaring van ano geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Ik heb lang geprobeerd Odette te bereiken. Het gesprek was het wachten de moeite waard. Odette omschrijft duidelijk hoe de situatie is, ze geeft klaarheid over wat en waarom het verkeerd liep, ze geeft advies hoe we het best reageren. Ze voelt niet alleen aan hoe we onszelf beter kunnen begrijpen maar ook hoe we de anderen beter kunnen begrijpen. Ze bezit een uitzonderlijke gave om tot de kern te komen over verleden, heden en toekomst en dit enkel op basis van het doorgeven van een voornaam. Ze omschrijft de situatie zo helder dat ik versteld stond. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die ze gaf en geloof 100 % wat ze zei en dat is zeldzaam. Een consult met Odette is leerrijk en eerlijk, het heeft mij geheeld om het keerpunt in mijn leven te zien als een nieuwe start voor een positieve toekomst, niet alleen voor mijzelf maar voor mijn dierbaren.




Ervaring van Isabel met paragnost Odette   Ervaring van Isabel met paragnost Odette   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja is de eerste helderziende die ik heb geconsulteerd. Haar voorspelling kwam uit en de woorden die ze uitsprak over mijzelf zijn waarheidsgetrouw.




Ervaring van Isabel met paragnost Sonja   Ervaring van Isabel met paragnost Sonja   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Ik heb Amber 1 x telefonisch gesproken en 1 x via mail (fotoreading). Wat ze zei en wat ze schreef klopt. Ik vind haar een oprechte en verstandige vrouw die gevoelens en de situatie 100% juist aanvoelt.




Ervaring van Isabel met paragnost Amber   Ervaring van Isabel met paragnost Amber   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabie
  Ervaring met paragnost Gabie
  Top. Zoveel details die ze weet zonder enige informatie. 1 van de beste op deze lijn. Je hoort me nog. L.




Ervaring van L. met paragnost Gabie   Ervaring van L. met paragnost Gabie   Ervaring van L. geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Gazali. Je bent een topper. X.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Hallo Indy,

Super knap ben jij in het voorspellen, je zei me je dochter zal geslaagd zijn, ik was er echt niet gerust in, maar waw het was waar geslaagd, en dat ik naar een andere werkplek ging gaan, wist ik totaal nog niets van op eens werd ik bij de grote baas geroepen enkele dagen na jouw gesprek en ik kan starten bij een andere baas en collega's super toch, ik blijf je bellen hoor.

Schorpioentje.




Ervaring van Inge met paragnost Indy   Ervaring van Inge met paragnost Indy   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Lieve Adora,

Fijn dat je me bij hebt gestaan in deze spannende tijd met school. Dat het toch allemaal mag gaan zoals ik hoop. Dat ik toch naar leerjaar 3 mag, ondanks dat er zoveel uit is gevallen in deze zware tijd. Dank je wel voor je raad. Dank je wel voor de kaarten. Dank je wel voor het vragen aan jouw gidsen. Dank je wel voor de kracht die je me geeft om het volgende schooljaar fris te beginnen.

Dank je wel

Tim.




Ervaring van Tim met paragnost Adora   Ervaring van Tim met paragnost Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van Anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Heel tevreden en blij met Anouk. Spreek haar al jaren, toen ik midden in een depressie zat heeft zij me heel erg geholpen. Geen Sweet talk, maar real talk. Dingen komen ook vaak uit. Nu vroeg ik of mijn kind een overstap zou maken naar een andere school. Zij zag dit wel lukken als ik er moeite voor deed. En het is gelukt.

Dank je wel Anouk, we zijn erg blij.




Ervaring van C met paragnost Anouk   Ervaring van C met paragnost Anouk   Ervaring van C geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Al een paar x goed gezeten met wat er gebeuren zou, stalk je zodanig veel voor mijn antwoorden dikke knuffel.




Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik denk dat je veruit de enige bent hier die rechtuit en eerlijk ook de negativiteit durft benoemen. Het siert je dat je je excuseert ook nog voor het brengen van informatie die ik niet verwachtte en niet geloofde door de andere readingen die ik online heb gekregen. Maar helaas voor mij. nu een paar maanden later is de kogel door de kerk en je hebt, op alle details zelfs, gelijk gekregen. Ik bel je gauw terug.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beau wat ben je een ontzettend lieve, directe en eerlijke man om mee te praten. Ik voelde me gelukkig al positief de laatste tijd, maar dankzij jou nog een stuk positiever. Bedankt voor het fijne gesprek en wie weet spreken we elkaar nog eens. Groetjes van het meisje met die man in het buitenland.




Ervaring van S. met paragnost Beau   Ervaring van S. met paragnost Beau   Ervaring van S. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met paragnost Anne   Ervaring van J met paragnost Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anne   Ervaring van Anoniem met paragnost Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met paragnost Beau   Ervaring van R. met paragnost Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met paragnost Beau   Ervaring van Cadeautje met paragnost Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  Lieve Dinah alles wat jij voorspeld heb kwam uit. Dit is echt zo bijzonder. Ik vind het echt knap dikke knuffel Sandy.




Ervaring van Sandy met paragnost Dinah   Ervaring van Sandy met paragnost Dinah   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Lieve Erika,

Dank nogmaals voor je luisterend oor, je tijd en vooral geduld en hopelijk tot gauw. Het was fijn om even met je te mogen praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Erika   Ervaring van Rita met paragnost Erika   Ervaring van Rita geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Je bent een schat, bedankt voor alle mooie bevestigingen en waarnemingen.
Mijn proses word mooi doorgezet.

Heel veel liefs
R.




Ervaring van R. met paragnost Mierke   Ervaring van R. met paragnost Mierke   Ervaring van R. geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha,

Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg hartelijk danken voor ons mooie gesprek eerder. Ook al bel ik jou al veel langer nu, toch blijf je mij nog verrassen met jouw sublieme gave en wat je zonder kennis vooraf allemaal door krijgt. Na al die jaren snap ik het nog steeds niet. Als ik echt ergens mee zit, erover twijfel of het een of ander niet weet, dan weet ik altijd 100% zeker dat jij wel een antwoord op mijn vraag vragen hebt. Stapsgewijs kun jij iemand excact vertellen wat er gaat gebeuren en dat is echt verbazingwekkend. En ik kan ervan getuigen dat jouw voorspellingen vroeg of laat altijd precies uitkomen. Dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt, moet u echt bij Tabitha zijn. En der gevoel van humor vind ik ook een extra kadootje. Dankzij Tabitha ben ik zoveel uit mijn omgeving en andere dingen te weten gekomen die ik nooit eerder wist. Ze heeft me ook vaak voor veel gewaarschuwd en behoed. Deze vrouw is der gewicht in goud waard.
Judy xx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en voor je inzichten. Ben er een heel stuk op vooruit gegaan.
Het is zeker de moeite waard om je terug te bellen.

Groetjes van Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Gazali   Ervaring van Inge met paragnost Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau , weer een fijn gesprek heb geluisterd los gelaten, en huis gevonden dus verhuis staat vast .
De rest laat ik op me afkomen en zien wel. Maar ik moet zeggen hopelijk snel bericht parkeren toch moeilijk.
Tot snel.




Ervaring van Cadeau met paragnost Beau   Ervaring van Cadeau met paragnost Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Jennifer is voor mij de beste op de lijn. Zij weet precies te benoemen wat er speelt. Ben je onrustig dan weet Jennifer je te kalmeren. Ik vind haar een topper. Eerlijk en betrouwbaar. Gr. Marjan.




Ervaring van Marjan met paragnost Jennifer   Ervaring van Marjan met paragnost Jennifer   Ervaring van Marjan geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Ze voelt veel aan, ik vind haar niet slecht, afwachten wat de toekomst brengt maar wat ze zei over wat er nu speelt klopt volledig.




Ervaring van anoniem met paragnost Mina   Ervaring van anoniem met paragnost Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krisha,
Wat een plezier om met jou te praten. Heel vlot, helder en zij zegt alleen wat ze ziet, ze zegt ook als zij over mijn vragen niks ziet.
Ik had voor nu ook wel heel goed nieuws. dus daarom doet dit zeker deugd. Maar ik voel zelf ook wel dat dit klopt.




Ervaring van Karin met paragnost Krisha   Ervaring van Karin met paragnost Krisha   Ervaring van Karin geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, je had weer gelijk. Iets na ons gesprek heeft F mij geappt, waar jij van overtuigd was. Jij bent een enorme steun voor mij, of ik je bel of via emailconsult. Voor mij ben en blijf jij 1 van de toppers en zowiezo mijn favoriet op deze lijn. Ik moet vertrouwen houden dat de rest ook goed zal verlopen, hier help jij mij bij. Hartelijk dank en tot heel snel weer. Liefs F xxx.




Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Lieve mensen,

hierbij laat ik jullie weten, dat ik ben gestopt met mijn werkzaamheden op de bellijn. Er is nu iets anders op mijn pad gekomen en dit pad ga ik verder volgen.
Ik wil al mijn bellers vooral de vaste mensen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. het ga jullie goed.

warme groet Alex.




Ervaring van Medium Alex met paragnost Alex   Ervaring van Medium Alex met paragnost Alex   Ervaring van Medium Alex geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Beste Ysis, je voorspelling is uitgekomen je zei me je dochter zal geslaagd zijn op school, ik was er niet gerust in, toch zat jij juist geslaagd voor haar eerste jaar hoger onderwijs.

Dank u Ysis.




Ervaring van Inge met paragnost Ysis   Ervaring van Inge met paragnost Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Gisteren naar jou een mail verstuurd en vandaag antwoord ontvangen. Ondanks dat ik je eigenlijk geen info had gegeven en ik enkel aan jou vroeg achter een persoon en mij, gaf je een situatie weer die volledig klopt Ik ben er echt van ondersteboven wauw, Ik ga zeker nog verder contact met je houden, geeft me meteen een goed en vertrouwt gevoel.
Bedankt .




Ervaring van Nathalie met paragnost Romyna   Ervaring van Nathalie met paragnost Romyna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Oryn,
we spreken elkaar regelmatig, gisteren ook weer en iedere keer breng je mij weer tot rust en inzichten die er toe leiden dat ik steeds steviger in mijn schoenen ga staan. Ik hoop zo dat het allemaal uit gaat komen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. En een bijzonder medium. Liefs van mij.




Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Danie
  Ervaring met paragnost Danie
  Superblij om u weer na maanden weer te mogen spreken, hoop u nog lang te mogen spreken.

Bedankt voor alles

Een hoopvolle vrouw.




Ervaring van Hoopvol met paragnost Danie   Ervaring van Hoopvol met paragnost Danie   Ervaring van Hoopvol geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van Anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Ik heb Tjitske afgelopen woensdag gesproken, ze kon meteen zien wat er was gebeurd tussen ons. Maar u zag het wel goedkomen tussen ons. En zoals u hebt gezegd heb ik het injecteren goed kunnen beheersen, mn collega gaf aan dat ik het meteen kan aftoetsen. Ik voelde me ook erg rustig, wat u ook aangaf. Dat is 1 ding dat al is uitgekomen :-). Bedankt voor het gesprek. xx.




Ervaring van L. met paragnost Tjitske   Ervaring van L. met paragnost Tjitske   Ervaring van L. geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met paragnost Sonja   Ervaring van R met paragnost Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-online.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden