Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-online.net


  Online paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met paragnost Merlijn   Ervaring van A met paragnost Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kali
  Ervaring met paragnost Kali
  Zeer vriendelijke vrouw die zeer goed kan aanvoelen en die naar de kern gaat. Aanraden.




Ervaring van Roos met paragnost Kali   Ervaring van Roos met paragnost Kali   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.




Ervaring van Ano met paragnost Mina   Ervaring van Ano met paragnost Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met paragnost Patries   Ervaring van H met paragnost Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met paragnost Lobke   Ervaring van Jennifer  met paragnost Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met paragnost Olga   Ervaring van Madelein met paragnost Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Samantha
  Ervaring met paragnost Samantha
  Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs




Ervaring van Lieselot met paragnost Samantha   Ervaring van Lieselot met paragnost Samantha   Ervaring van Lieselot geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met paragnost Bo   Ervaring van Saskia met paragnost Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, pracht mens, dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb er vertrouwen in. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel Morgane.




Ervaring van Tess met paragnost Morgane   Ervaring van Tess met paragnost Morgane   Ervaring van Tess geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, hartelijk dank voor de kaartlegging, ik ben zo benieuwd of alles werkelijk uitkomt, maar voorlopig ziet alles er positief uit.
Ik hoop je over een tijd een belletje te geven met goed nieuws.

Warme groet




Ervaring van Roos met paragnost Morgane   Ervaring van Roos met paragnost Morgane   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dag Malie, dank voor de steun, de eerlijkheid, u bent een gouden vrouw. Ik zal zeker trachten minder onzeker te zijn met uw wijze raadgevingen zal me dat wel lukken. Na met u gepraat te hebben voel ik mij veel beter, dank u van harte lieve Malie.




Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yourah, altijd nadat ik je gesproken heb, vind ik altijd de rust weer terug. Ik hoop dat je nog lang op de lijn blijft. Je bent een medium met een warm hart




Ervaring van Ray met paragnost Yuorah   Ervaring van Ray met paragnost Yuorah   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Je hebt me weer hoop gegeven in heel moeilijke tijden, je raad en je optimisme brachten me er bovenop. Nu je voorspelling ook is uitgekomen, ben je natuurlijk helemaal TOP. Bedankt Yuorah.




Ervaring van Paulina met paragnost Yuorah   Ervaring van Paulina met paragnost Yuorah   Ervaring van Paulina geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Beste Aurora, jij bent erg goed. Voor iedereen de moeite waard om te bellen. Weet waar ze het over heeft en draait er niet omheen.




Ervaring van Vanessa met paragnost Aurora   Ervaring van Vanessa met paragnost Aurora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karen
  Ervaring met paragnost Karen
  Karen is altijd duidelijk en legt me alles stap per stap uit. Ik kan Karen aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Karen, je bent een warme paragnost.




Ervaring van Noa met paragnost Karen   Ervaring van Noa met paragnost Karen   Ervaring van Noa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Lieve Annick, met jouw fijne stem en heldere voorspellingen maak jij het allemaal wat overzichtelijker en duidelijker voor mij.






Ervaring van Jada met paragnost Annick   Ervaring van Jada met paragnost Annick   Ervaring van Jada geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jack
  Ervaring met paragnost Jack
  Jack, je zag heel duidelijk hoe de situatie is en je haalde ook details aan die ik je helemaal niet vertelde, maar het klopt helemaal.




Ervaring van Chantal met paragnost Jack   Ervaring van Chantal met paragnost Jack   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jack  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is kort maar krachtig, vertelt wat hij ziet en niks meer of minder.
Zeer duidelijk, werkelijk een top paragnost.

Liefs Z




Ervaring van Zoe met paragnost John   Ervaring van Zoe met paragnost John   Ervaring van Zoe geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hallo lieve Caroline,
Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven, je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop.
Wat ik zo mooi aan je vind, is je oprechtheid, zuiverheid en de tijd die je neemt om te antwoorden.
Van daaruit komt alles helder en duidelijk over.

Warme groet






Ervaring van Fleur met paragnost Caroline   Ervaring van Fleur met paragnost Caroline   Ervaring van Fleur geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Hoi Thaiis

Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt altijd weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb.

Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven.



Dikke knuffel A




Ervaring van Anna met paragnost Thaiis   Ervaring van Anna met paragnost Thaiis   Ervaring van Anna geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Aurora is duidelijk, krachtig en to the point in het consult. Je weet gelijk waar je aan toe bent en het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.

Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op staat.



Dankjewel Aurora, Liefs J




Ervaring van Janette met paragnost Aurora   Ervaring van Janette met paragnost Aurora   Ervaring van Janette geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Adora

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent. Ik wil je hierbij bijzonder bedanken. Zo fijn hoe goed jij kan invoelen. Je bent echt een medium van waarde

Groeten M




Ervaring van Marianne met paragnost Adora   Ervaring van Marianne met paragnost Adora   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lili,

Keer op keer zit jij goed, je ziet het snel en geeft mij altijd weer een beter gevoel.
Ik ben erg blij en tevreden over je.

Tot snel weer - M





Ervaring van Mieke met paragnost Lili   Ervaring van Mieke met paragnost Lili   Ervaring van Mieke geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Liefs Sharida




Ervaring van Sharida met paragnost Monique   Ervaring van Sharida met paragnost Monique   Ervaring van Sharida geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, je bent een zeer aangenaam medium, weet veel te vertellen en echte kennis is wel te merken.
Was echt een top en aangenaam gesprek
Zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Groet G




Ervaring van Gert met paragnost Morgane   Ervaring van Gert met paragnost Morgane   Ervaring van Gert geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Liefste John

Dank je dat je altijd klaar staat voor mij . Vind het fijn praten met je en kom dan weer tot rust.
Ik bel zeker terug.




Ervaring van Ray met paragnost John   Ervaring van Ray met paragnost John   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste loesje
Steeds als ik je weer lastig val weet je mij te kalmeren. Ben een stuk rustiger. Ik negeer nu alles en geloof ook dat alles reuze mee zal vallen. Zal nooit iemand onderschatten maar ik geloof wel in je woorden dat zij me niks kan doen en me ook met rust zal laten.

Tot snel liefs R




Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Jouw reading was spot on, je doorzag de situatie op liefdesvlak en gaf aan vertrouwen te houden. Ik voelde mij bij jou gehoord en volledig begrepen. Nogmaals dank voor jouw mooie reading. Zodra er veranderingen zijn laat ik jou dit uiteraard weten.

Heel veel liefs,




Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Dank Lobke,nogmaals!
Zoals je vertelde, het is uitgekomen :-))





Ervaring van M met paragnost Lobke   Ervaring van M met paragnost Lobke   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, ik ben echt fan van jou.
Duidelijk en doelgerichte antwoorden,
tot spoedig meid.




Ervaring van nina met paragnost Morgane   Ervaring van nina met paragnost Morgane   Ervaring van nina geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Ik spreek al een tijdje regelmatig met Aylin. ik heb wat moeite met vertrouwen houden hier en daar, is vandaag gebleken dat iets wat ze al vaker vertelt wederom echt klopt.
Heel fijn, dank je voor al je licht en helderheid!




Ervaring van Paas ei met paragnost Aylin   Ervaring van Paas ei met paragnost Aylin   Ervaring van Paas ei geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malube Angel
  Ervaring met paragnost Malube Angel
  Zeer professioneel medium. Behandelt vragen vanuit de kern en geeft zicht op stappen naar oplossingen. Goede aanrader.




Ervaring van johan met paragnost Malube Angel   Ervaring van johan met paragnost Malube Angel   Ervaring van johan geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malube Angel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. De manier hoe je details kunt meegeven zoals een persoon beschrijven of bepaalde situaties is spot on. Je blijft altijd consistent in je antwoorden over de situaties waar ik mee inzit. Jij hebt een unieke gave en ik bel je zeker nog. Een dikke aanrader.




Ervaring van Feline met paragnost Sid   Ervaring van Feline met paragnost Sid   Ervaring van Feline geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Remon
  Ervaring met paragnost Remon
  Wat een fijn en Duidelijk gesprek dank je wel




Ervaring van E met paragnost Remon   Ervaring van E met paragnost Remon   Ervaring van E geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wendy
  Ervaring met paragnost Wendy
  Zeer goed medium. Vraag niets aan informatie dan leeftijd en namen. En dan komt het een beschrijving die je in de situatie volledig zult kunnen plaatsen. Op zeer betrouwbare wijze gaat Wendy te werk. Ze is echt een aanrader.




Ervaring van jelle met paragnost Wendy   Ervaring van jelle met paragnost Wendy   Ervaring van jelle geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Wendy  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-online.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden