Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-online.net


  Online paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Hoi mooi mens .
Heb je net even gesproken voor mij ben je een hele fijne man en een bijzonder medium om mee te praten .
Dank. Dank voor jou mooie gesprekken .




Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Sorry de verbinding verbrak plots. Bedankt voor de geruststelling mbt Facebook en de opmerkingen van zijn nicht. Ik hou je op de hoogte van mijn karmische stuk met haar.




Ervaring van J met paragnost Niamh   Ervaring van J met paragnost Niamh   Ervaring van J geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  ik ben blij dat ik jou heb gebeld. je zat er direct boven op.




Ervaring van anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Helder en belangeloos. 2 woorden voor mooie Odette die de lading natuurlijk niet dekt. Een wezenlijk contact met zoveel details dat ik echt moet schrijven om het bij te houden. Maar wat is het allemaal kloppend en wat is het ondersteunend. Niet omdat ze ondersteunend wil zijn want zij is niet bezig met enig effect . Het is ondersteunend omdat het spot on is en je weet en voelt dat alles klopt. Met haar praten is gezien worden op alle niveaus. Ze is een parel en die zijn zeldzaam. Dank dat jij er bent voor alle mensen die jou weten te vinden.




Ervaring van Anoniem met paragnost Odette   Ervaring van Anoniem met paragnost Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Is telkens zo juist met de voorspellingen dat ze doet . Telkens komt het uit wanneer de ontmoeting zal plaatsvinden is echt top en een enorme steun. Je gaat me nog heel vaak horen.




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Blessed
  Ervaring met paragnost Blessed
  Heerlijk mens. Even niet gesproken maar altijd heel gezellig om haar te horen. Eerlijk en oprecht begaan met je. Altijd fijne gesprekken.




Ervaring van Emmie met paragnost Blessed   Ervaring van Emmie met paragnost Blessed   Ervaring van Emmie geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Je had helemaal gelijk. Zoals altijd weer. Blij dat ik je weer gesproken heb en je mij weer even dat zetje hebt gegeven wat ik nodig had. Tot snel maar weer.




Ervaring van Aa met paragnost Mari Elena   Ervaring van Aa met paragnost Mari Elena   Ervaring van Aa geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique,
Hij is gekomen exact op de datum die jij voorspeld had.
Hartelijk dank.




Ervaring van P met paragnost Monique   Ervaring van P met paragnost Monique   Ervaring van P geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Eve heeft me goed uitgelegd wat ik kan doen. Ze voelt heel eerlijk en oprecht. Dankjewel.




Ervaring van K met paragnost Evs   Ervaring van K met paragnost Evs   Ervaring van K geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Tess, je bent een topper. Maanden had je het over dat ie een huis in het buitenland wilde kopen, dacht eigenlijk: kan t me niet voorstellen.maar langzaamaan begon het daar idd op te lijken. Nu zijn de plannen wel concreet aan t worden.
Hoop dat er echt een verandering bij hem heeft plaatsgevonden en ik ook wat zekerder in de relatie kan staan. Dat vluchtgedrag ben ik nu wel zat. Gisteren zei je iig dat mn statement duidelijk was en me echt wel zelf zou gaan bellen. En ja hoor, 2,5u gebeld.
Jij zegt altijd: zolang ik me geen zorgen maak, moet jij dat ook niet doen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anna
  Ervaring met paragnost Anna
  Wel Anna ,u hebt het zeer goed aangevoeld er niet om heen gedraaid
En hopelijk groeit hij vlug hè.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Anna   Ervaring van Rita met paragnost Anna   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merel
  Ervaring met paragnost Merel
  Aangename dame .




Ervaring van Rita met paragnost Merel   Ervaring van Rita met paragnost Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Je hebt gelijk gehad Niamh. Jouw persoonsomschrijvingen gaan zo diep. De manier waarop jij iemand in zijn of haar kracht zet, is bijzonder. Jij verdient veel meer reviews.




Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Lieve Stephanie,

Ik loop je helaas telkens mis of je bent dan net in gesprek.
Ik zou zo graag willen dat je vaker online kwam. Je bent echt geweldig. De dingen die jij uit jezelf zegt zijn treffend. Je bent ook zo vol positieve energie. Hopelijk kan ik je binnenkort weer spreken.

X.




Ervaring van X met paragnost Stephanie   Ervaring van X met paragnost Stephanie   Ervaring van X geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Duidelijk en snel zag hij een aantal dingen die er nu afspelen in mijn leven. Ook eerlijk advies over toekomst. Geen goed nieuws show over de liefde maar helder en eerlijk. Je moet wel Duits of Frans kunnen.




Ervaring van MR met paragnost Erkan   Ervaring van MR met paragnost Erkan   Ervaring van MR geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Tess heeft mij hoopvol nieuws gegeven over een relatie. Ben benieuwd.




Ervaring van Leeuwinnetje met paragnost Tess   Ervaring van Leeuwinnetje met paragnost Tess   Ervaring van Leeuwinnetje geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Ze zag het super goed. Dank je wel .




Ervaring van Malika met paragnost Mierke   Ervaring van Malika met paragnost Mierke   Ervaring van Malika geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met paragnost Carola   Ervaring van anoniem met paragnost Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Omringt je met heel veel liefde wijsheid en genegenheid. Ze gaat tot in de kern, waardoor er terug in beweging komt. Super leuk in gesprek.




Ervaring van BiBi met paragnost Krisha   Ervaring van BiBi met paragnost Krisha   Ervaring van BiBi geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellize
  Ervaring met paragnost Ellize
  liefste Ellize, ik heb u daarjuist gesproken. je hebt dingen vertelt die je niet kon weten. Fijn je gesproken te hebben en iemand die me echt begrijpt.
Super fijn.

Ik wens je een fijne weekend en al het goeds.




Ervaring van Marion met paragnost Ellize   Ervaring van Marion met paragnost Ellize   Ervaring van Marion geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.




Ervaring van M met paragnost Krisha   Ervaring van M met paragnost Krisha   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met paragnost Thaiis   Ervaring van Priscilla met paragnost Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Emerald
  Ervaring met paragnost Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met paragnost Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met paragnost Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met paragnost Sharida   Ervaring van M. met paragnost Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met paragnost Micha   Ervaring van Joanne met paragnost Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met paragnost Erkan   Ervaring van Mimouna met paragnost Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met paragnost Louisa   Ervaring van Irene met paragnost Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met paragnost Romeo   Ervaring van Annick met paragnost Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met paragnost Aylin   Ervaring van Yvonne met paragnost Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Naomie
  Ervaring met paragnost Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met paragnost Naomie   Ervaring van Rita met paragnost Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met paragnost Destiny   Ervaring van Cindy met paragnost Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-online.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden